Portfolio

Hier een greep uit projecten die we reeds hebben afgerond. Zo krijgt u een goed idee wat voor werkzaamheden wij kunnen uitvoeren en hoe hoog de kwaliteit van onze afwerking is. Mocht jou klus hier niet bijstaan, of ben je enthousiast geworden; neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

BADKAMER RENOVATIE:

Het zit hem in de details. Het visgraat tegelwerk loopt zelfs door in het “opstapje”.

TOILET RENOVATIE:

Van een oud en gedateerd naar een modern en gestyled toilet. In samenwerking met RAL Interieur.

SCHILDER KLUSSEN:

Van links naar rechts zie je het proces; 1 reparaties en bij gronden, 2 grond lakken, 3 aflakken.

Deze deuren kunnen er weer 8 jaar tegen aan.

SCHILDER/HOUT RENOVATIE:

Dit is een pand uit 1647 dat we volledig hebben gerenoveerd. We hebben houtrot reparaties uitgevoerd, de stopverf vervangen in de raamkozijnen en het jaartal met bladgoud bekleed. Het was een eer om het pand in volle glorie te mogen herstellen.

TEGEL WERK/HERSTEL:

Een ander bedrijf heeft een nieuwe pui geplaatst en de bewoners met een kapotte vloer laten zitten. Gelukkig hadden ze nog wat tegels over, dus konden wij het herstellen. Zo goed als nieuw!

Tegelen van wand keuken/ De houten vloer in de keuken vervangen door tegels, met een verloop naar houten vloer woonkamer.

TRAP RENOVATIES:

BADKAMER RENOVATIES:

Van een badkamer met lekkages hebben wij een badkamer gemaakt waar de klant zich volledig kan ontspannen. We hebben een nieuw bad en was meubel geplaatst, leiding werk aangepast en opnieuw getegeld.

INTERIEUR ONTWERP UITVOEREN:

RAL Interieur heeft het ontwerp voor een thuis kantoor gemaakt. Dit ontwerp hebben we mogen uitvoeren. Hierbij zijn de kleur vlakken van de muur op de kast doorgetrokken. Het bureau is op maat gemaakt met stopcontacten.

VERBOUWING VAN EEN VERDIEPING:

De klant kreeg een nieuwe keuken. Wij hebben het leidingwerk aangepast, wanden weggehaald, een nieuwe vloer gelegd, muren gestuukt en de wanden geschilderd.

TOILET RENOVATIE: