Reviews

Vrolijk, secuur, vakmannen, mooie resultaten. Bor kijkt verder dan alleen het lakken. Hij kijkt naar de staat van het houtwerk en overlegt over de oplossingen. Communiceert goed en komt zijn afspraken na. Super! Bij ons wordt RAL Bouw & Schilderwerk onze ‘huisschilder’!

Door Erica Lansink

RAL Bouw & Schilderwerk levert topkwaliteit werk tegen een schappelijke prijs. Ik ben ontzettend tevreden met de traprenovatie en de renovatie van de badkamer. Echt topwerk!

Door Aniel Chandrikasingh

Bor komt zijn afspraken na, geeft goed advies en is heel precies. Hij doet er liever iets langer over zodat hij goed werk aflevert. Hij heeft mij het vertrouwen in vakmensen weer een beetje teruggegeven na opgelicht te zijn door een andere “schilder “

Door Christa Van Engelenburg

Bor is een vriendelijke man die netjes en secuur werkt. Heeft verstand van (veel) zaken en anders haalt hij er wel iemand uit z’n netwerk bij. Blij dat we Bor hebben leren kennen!

Door Quirijn R.

RAL Bouw & Schilderwerk. In 1 woord? Top! Secuur werk, er wordt meegedacht, gekeken wat het beste en mooiste is, en ook niet onbelangrijk: superhumor! Een absolute aanrader 👍👍

Door Ingrid Oorbeek.

Bor en collega hebben bij ons de trap geschilderd en een wand in de woonkamer gesausd. Ze werken erg secuur en zijn zeer gedreven om goede kwaliteit te leveren. En dat is gelukt! De trap was er slecht aan toe, maar ziet er nu tiptop uit. Ik zou RAL bouw & schilderwerk zeker weer benaderen bij een volgende klus!  

Door Henriette mulder.

Huis laten opfrissen voor verkoop. Het ziet er weer prachtig uit; kwaliteit schilderwerk. Vooral fijn is ook dat Bor en collega van allerlei markten thuis zijn dus nog wat aanvullende technische zaken kunnen bespreken en/of afhandelen. Het contact is zeer prettig en soepel en Bor is snel, flexibel en van te voren duidelijk over offerte en factuur. Bor & team zijn welkom voor de volgende klus in het nieuwe huis! 

Door G. van het riet.